SZERZŐI JOGI TÁJÉKOZTATÓ

Tájékoztató a külső médiatartalom megjelenítésének feltételeiről és a szerzők jogairól.

www.blog.pecsiegyetemistakmagazinja.hu , mint szolgáltató (továbbiakban Szolgáltató) tájékoztatja a médiatartalom külső szerzőjét, hogy jelen weboldalon megjelenő médiatartalom kizárólag szerkesztési munkálatokat követően, a Szolgáltató döntése és egyéni elbírálása alapján jelenhet meg, amennyiben az Általános szerződési feltételeknek megfelel.
A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (a továbbiakban Szjt.) 12. § (1) bekezdése alapján a szerzőt megilleti a jog, hogy a művén szerzőként feltüntessék, azonban a (3) bekezdése szerint jogosult a művét nevének megjelölése nélkül, vagy felvett néven is nyilvánosságra hozni.

A médiatartalom külső szerzője a Szolgáltatónak engedélyt ad, hogy a művét terjessze, a kezelése alatt álló weboldalon a nyilvánosság számára hozzáférhetővé tegye.

A Szolgáltató tájékoztatja a médiatartalom szerzőjét, hogy a Szolgáltató által már megszerkesztett, átdolgozott médiatartalmat a nyilvánosság számára kizárólag a www.blog.pecsiegyetemistakmagazinja.hu feltüntetésével tegye hozzáférhetővé, illetve terjessze.
A weboldalon szereplő bármilyen cikket rövid (legfeljebb 5 sornyi szöveget) idézni a hivatkozott cikk pontos linkjének feltüntetésével lehet. Ezen felül, írás, illetve fotó felhasználásával kapcsolatban kötelező felvenni a kapcsolatot info@pecsiegyetemistakmagazinja.hu e-mail címen keresztül a Szolgáltatóval.

www.blog.pecsiegyetemistakmagazinja.hu weboldalon megjelenő médiatartalmak Szjt. 4. § alapján egyéb esetben a szerzői jogi oltalom, valamint a vagyoni és a személyhez fűződő jogok a Szolgáltatót illetik meg.