Nem túlzás azt állítanom, hogy a Little Mix napjaink egyik legsikeresebb lánybandája. 2011-ben a történelem során első női csapatként nyerték meg a brit X-Factort és azóta világhírnévre tettek szert. A “DNA”, a “Power”, a CNCO-val közös “Reggaetón Lento” és a “Woman Like Me” még azok számára is ismerős, akik nem követik nyomon a lányok tevékenységét. Tavaly decemberben az egyik tag, Jesy Nelson kilépett a Little Mixből, így most már csak hárman folytatják tovább a közös munkát. Szomorú voltam, mikor először olvastam ezt a hírt, mert úgy gondolom, hogy mind a négy lány hangjával és kisugárzásával egyaránt hozzájárul a lánybanda sikerességéhez.

Azonban most nagy az öröm a Little Mix csapatában. A 3 tagból ugyanis ketten is babát várnak. Múlt héten gyanútlanul pörgettem az Instagramot, amikor is megláttam, hogy Leigh-Annie Pinnock fényképet tett közzé a várandósságáról. Meglepett a hír, hiszen eddig semmilyen erre utaló jellel nem találkoztunk mi, Mixerek. Ugyanakkor ezután jött az újabb meglepetés számomra és a többi rajongó számára egyaránt. Ugyanis a tegnapi nap folyamán a Statity-t böngészve megláttam a hírt, miszerint a második baba is érkezik a lánycsapatba. Perrie Edwards Instagramon jelentette be, hogy focista szerelmével, Alex Oxlade-Chamberlainnel várják az első gyermeküket. A tegnapi Brits-en már Perrie és Leigh-Anne is gömbölyödő pocakkal érkeztek, és a szokásos módon díjat is elnyertek.

Az biztos, hogy nagy a boldogság a lányok családjában és valószínűleg az elkövetkezendő hónapokban a kismamák is kevesebbet szerepelnek leendő gyermekeik egészsége érdekében. Én nagyon  boldog vagyok a hírek hallatán, hiszen biztos vagyok benne, hogy Perrie és Leigh-Anne is csodálatos anyukák lesznek.

A Mixerek nevében sok boldogságot és jó egészséget kívánok nekik!